om uppsalasfinest podcast.

podcastbild

Välkommen till uppsalasfinest!
Välkommen till vår podcast!

Kanske undrar ni om vi fått hybris. Tror att vi kommer prata killar, kläder och Uppsalas uteliv mest hela tiden. Namnet kan tolkas vitt och brett, gör gärna det.

Uppsalasfinest är inte vi som pratar, utan anledningen till att vi stannat i Uppsala längre än någon annanstans. Till Uppsalasfinest hör vännerna som finns runt oss. De som kommer till undsättning när katten tar in en levande fågel och en av oss står och skakar av skräck bakom sovrumsdörren. Det är de som sitter bredvid oss på den hårda läktaren när vi ser Trikadien kämpa för att komma upp i femman. Det är killarna på planen. Det är modiga kreatörer som vi möter genom Scenkonst Uppsala. De är de vi tar en promenad med längs ån och lättar på trycket av framtidsångest. Det är de som dricker vin med oss för 29 kronor på nation.
Uppsalasfinest är också kullerstenen, parken, stadskärnan, promenadstigarna, caféerna, domkyrkan och ån som ringlar genom staden.

Det här är en podd där vi kommer bjuda er på lustfyllda samtal, intressanta människor, ny musik och kanske framförallt oss själva.

6 kommentarer till om uppsalasfinest podcast.

  1. Britta skriver:

    Tjoho! Jag är så laddad på att få lyssna på eran podcast!

  2. missmalin skriver:

    Hoppas det går bra med finliret! Väntar med spänning!

Lämna en kommentar